0

2020-as tavaszi-nyári tren

15 Ápr 2020
ettől: Magdalena Dan Attitude

Megérkezett a tavasz, napsütéssel és zöld fűvel. A jó idő beköszöntésével vágyunk arra, hogy a legújabb divatirányzatok stílusa szerint öltözködjünk, ezért alább egy cikket bocsátunk az Ön rendelkezésére az idei tavaszi-nyári cipő viselet divatjáról.

Milyen cipőket viselnek 2020-ban? Nos, számtalan irányzat létezik, és őszintén szólvabő választék áll a rendelkezésünkre! Az Ön által elfogadott stílustól függetlenül fontos, hogy ne feledjeelőtérbe helyezni magát és nőies lenni.


Masszív sarkú és platform szandálok

Anagy divatházak továbbra is magas talpú és masszív sarkú cipőket mutatnak be, azt bizonyítva, hogy ezek a cipők ismét a városi stílus vonatkoztatási pontjai maradnak. Ennek az irányzatnak a népszerűsége azzal magyarázható, hogy nagyon kényelmesek és bármelyruházati stílushozillenek. Az önök érdekében aZapatosa termékkatalógusának gyakori frissítése révén folyamatosan lépést tart a divattal, platform szandál kollekciónkat pedig itt tekintheti meg.


Sport chic

A sportcipőket úgy alkották meg, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyenek szert, a sportos stílus elemei mindenik híres formatervezőnél megtalálhatók.A tervezők tollakkal, csokrokból, szalagokból, rojtokból álló elemekkel, néha pedig sarkakkal és platformmal egészítették ki. A divatért rajongó nők a megfelelő sportcipővel hangsúlyosabbá tehetik öltözetüket, élvezveugyanakkor a sportcipők által nyújtott kényelmet is.

AZapatosüzletben rendkívül változatos és páratlan sportcipő termékskála közül válogathatnak, melyek előtérbe helyezik Önt és segítséget nyújtanaka zsúfolt napokon.


Platform lábbelik

Ezek a típusú cipők azon személyek számára tökéletesek, akik magasabbak szeretnének lenni, azonban a magas sarkú cipők nem jelentenek megoldást számukra. Számos változatban megtalálhatók, a teniszcipőktől és szandáloktól a bakancsokig vagy csizmákig. Tekintse meg itt a Zapatos által kínált platform modelleket.


Edzőcipők (Sneakers)

Ez a típusú lábbeli tökéletes élvezetet nyújt a lábaknak! Rendkívül kényelmes és sokoldalú, bármely öltözék kiegészítőjévé válhat. A legkedveltebb a“daddyshoes” modell, mely különböző szín és anyagösszetételben áll rendelkezésre.

A Zapatos ajánlatát itt tekintheti meg.


Stiletto cipők

Soha nem kerülték el a divattervezők figyelmét, azonban most megújult erővel ismét divatba jöttek, jobban, mint valaha, a 2020-as tavaszi-nyári idény trendjét alkotva. A Stilettocipők bármely nő ruhatárának kötelező darabját képezik, viselhetők a munkahelyen vagy minden olyan alkalommal, amikor nőiesek kívánnak lenni.

Ui. Annak érdekében, hogy kitűnjön, próbálja ki a sztár színek valamelyikét: aneonzöldet, a citromsárgát, a mályva lilát, a meggyszínt, az égőpirosat vagy az acélkéket.

A Zapatos ajánlatát itt tekintheti meg.


“Flats” (lapostalpú) és magas sarkú cipők

Az idén nagyon divatba jöttek, legyenek lapostalpúak, alacsony és négyzetes vagy magas sarkúak. A klasszikus modellek mellett nagyon keresettek a különböző rátétekkel: szalagokkal, csipkékkel, rojtokkal, csatokkal, fém berakásokkal vagy virágokkal díszítettek.


Hálós, fonott, bojtos és rojtos lábbelik

A 2020-as tavaszi-nyári divat igazi élményét a hálós, fonott, a horgoltnak tűnő és a rojtos cipők képezik. A bojtokat és a rojtokat nagyon sok nő kedveli, mivel azok a mozgás közben keltett hatásnak köszönhetően a lábaikra vonják a figyelmet.

A divatirányzatok képezik a lábbeliválasztás kiindulópontját, azonban ne feledje, a legfontosabb mégis az, hogy legyen tekintettel arra, ami tetszik Önnek, és amiben jól érzi magát.

A Zapatosnapfényes tavaszt kíván Önöknek és sok sikert a vásárlásokhoz!