0

7 divatos modell divatvadász hölgyeknek

22 Nov 2017
ettől:

A divatvadászok alig várják az évszakváltást, hogy megtudják mik az új trendek és hogyan feleljenek meg nekik. A 2017 -18-as szezon nem szűkölködött ezekben a trendekben.

A Zapatos ajánl ilyen színes trendy cipőket, amivel áttöri a tél szürke montoniáját.

Lássuk milyen cipőket ajánlunk amik kiemelnek az ismeretlenségből

1. Stiletto félcipő, merészek és elegánsak

A stiletto cipőkből ihletődve vékony sarokkal és hegyes csúccsal ideálisak az esti elegáns ruhákhoz, de a divatvadászok akik minden helyzetben magukra hívják a figyelmet viselhetik irodában, barátokkal való találkozások alkalmával vagy akár az utcán. Elegáns alkalmakhoz stílusos és finom anyagokat kell párosítani. Az aklami ruhákhoz viselheted egy skinny farmerral ha egy szenzációs kinézetet akarsz.

2. Füzős, pántos, csattos félcipők, frissek és merészek

A füzők, pántok talán a szezon legmenőbb trendje, egyetlen divatvadász sem nélkülözheti. A fűzős félcipők klasszikusak de idén a fűzők egészen a cipő csúcsáig érnek, és pántokkal, túlméretezett csatokkal vannak díszitve, amik egy rockos de divatos külsőt kölcsönöznek. Viselhető teljesen fekete ruhákhoz, de nagyon megy extravagáns szoknyákhoz, ruhákhoz is, asszimetrikus pulóverekhez vagy bőrcuccokhoz.

3. Félcipők dekoratív láncokkal és tartozékokkal.

2017-2018 őszi-téli szenzációja a részletekben rejlik a divatban. A boka körül, vay a lábbeli elején elhelyezett láncos félcipők ideálisak azoknak a hölgyeknek, akik divatos részleteket kedvelik a cipőkön.

A punk divat által ihletett félcipők leginkább minimalista ruhákhoz mennek, hogy egyensúlyozzák és ne legyen túl sok.

4. Fémes, metálszínü félcipök, stílus és merészség

Az idei trend a futurizmus, ezért a fémes, arany és ezüst színü félcipők nem hiányozhatnak a boltokból sem és a ruhásszekrényedböl sem. Általában egyszerű, monokromatikus árnyalatokkal keverednek, de ha divatos megjelenést szeretnél kapni, akkor színes hatású kombinációkat használhatsz. 2017-2018 őszén-telén a fémes, metálszínü félcipők merész de divatos stílust képviselnek.

5. Mintás nyomatos félcipők, erős személyiség

A 2017-2018 őszi-téli szezonban a divattervezők divatos csizmákat javasolnak élénk, állati és virágnyomatokkal, hogy kiemeljék erős személyiségedet. Különféle állatnyomatok - zebra csíkok, hüllő bőr, leopárd foltok, neonszínű zebra vagy kék kobrák, rózsaszín állati nyomatok természetes színekben vagy szokatlan piros, kék és zöld árnyalatokban. Ha inkább a virágokat választja, válasszon csizmát virágos nyomtatással. A 2017-2018-as őszi-téli szezonban a csizmák virágait virágok, levelek és szárak reprezentálják, a természetet imitáló nyomatok, az elegancia, a nőiesség és a kifinomultság kiemelkedő trendje.

6. Színes félcipők, stílus és személyiség

Mivel a Greenery az év színe, ezért ezekkel csak trendy lehetsz. Ilyen színü félcipővel bármit párosítva eredeti, friss és vibráns megjelenésed lessz és biztos mindenütt felekelted a figyelmet.

A piros félcipő erős, energikus személyiségeknek ajánlott, akik szeretnek kitünni. Egy pár piros félcipő minden divatvadásznak a ruhásszekrényébe kell legyen.

A fehér félcipő vigyáz arra, hogy a viselő hölgy ne maradjon észrevétlen. Egy pár fehér félcipővel egyedi, stílusos és rejtélyes maradsz. A fehér félcipők mindig a eltökéltségröl és stílusról árulkodnak.

7. Military félcipők, modernek és nonkonformisták

A military félcipőknek van egy férfias hatásuk, ezért is nagyon divatosak. Ezek a félcipők nem csak melegek és kényelmesek de télen nagyon trendik is. Ok mindig kicsit férfias külsőt kölcsönöznek, függetlenül attól mivel párosítod, de ugyanakkor nőiesek is lehetnek ha egy szoknyával és bőrdzsekivel párosítod..

A Zapatos kínálatában a divatvadászok megtalálják azokat a modelleket amik kiemelik őket.