0

A meleg napokra tökéletes 9 típusú színes cipő

11 Már 2020
ettől: Magdalena Dan Attitude

A nyár nemcsak a természetben, hanem a ruhatárban is a színek évszaka. Tudjuk, hogy a lábbelik képezik anők érzékeny pontját, a meleg időszak pedig tökéletes alkalom arra, hogy a lehető legváltozatosabb színekben viseljék a cipőket. Az új trendekkel napirenden lévő divatmániások számára ebben az időszakban számos választék áll a rendelkezésére! Minden ízlést kielégítő, változatos színű cipők közül válogathatnak: a pasztell árnyalatúaktól és a legharsányabbaktól a fém színűekig. Nézzük meg tehát, milyen színű cipők vannak divatban az idén.


Fekete cipők

A klasszikus fekete cipők mindig divatban vannak, az idei nyáron sem hiányozhatnak a szekrényekből. Legyenek sarokkal vagy sarok nélkül, elegánsak vagy alkalmiak, a fekete cipők a kedvencek közé tartoznak sokoldalúságának köszönhetően,, hisz a fekete szín a divat stílus egyik szimbóluma, Ugyanilyen fontos ennek a színnek a gyakorlati oldala, uyanis a fekete könnyen összeillesztehető bármely színnel és nemigényel különleges karbantartást, mivel nem látszik rajta a szennyeződés, mint a más színárnyalatokon. A fekete színű cipő az első számú választék sok alkalomra még nyáron is, de különösen az irodai öltözethez. Viselhető ceruza szoknyákhoz, A vonalú ruhákhoz, ingekhez, topokhoz, zakókhoz, klasszikus pantallókhoz vagy kétrészes öltözékhez. Ha olyan cipőt szeretne, mely könnyen társítható a ruhatárában találhatóruhadaraboknagyrészével, akkor egy pár fekete cipőre van szüksége.


Ezüstszínű cipők

Az ezüstszínű cipők elegáns és bonyolult jelleget kölcsönöznek az öltözetnek, ezért jelentikaz elsőlehetőséget az előkelő alkalmakra és ünnepi eseményekre (esküvőkre, keresztelőkre, koktélokra). Az új trendek szerint a fémbevonatos cipők már nem kizárólag az elegáns stílushoz ajánlottak, hanem beilleszthetők az alkalmi stílusba is. Az ezüstszínű cipő és a világos színű öltözet kedvelt a nyári időszakban, azonban a fekete darabokkal való kontraszt is nagy hatást képes kelteni főként az elegáns esti alkalmakon. A Zapatos üzlet a stílusának megfelelően számos ezüstszínű cipővel áll rendelkezésére.


Piros cipők

A piros színű cipők a nők ruhatárában előkelő helyet elfoglaló, legszexisebb elemeit képezhetik. A piros cipők a nő személyiségéről, a határozott, erős, illetve érzékeny oldaláról vallanak, melyet nem nyilvánvalóvá tesznek, inkább sejtetnek. A piros szín a szenvedély, a melegség, az érzékiség, a lelkesedés és az energia szimbóluma. Mivel élénk, felkelti az érdeklődést, a piros lábbeli viselése így elevenséget és energikusságot kölcsönöz viselőjének. Egy határozott, aktív és szenvedélyes nő a piros színű cipőt nyáron sem nélkülözheti. Hordhatja egy fekete vagy ezüstszínű hosszú vagy rövid ruhával az elegáns alkalmakon, egy lenge nyári ruhával vagy egy skinny farmerrel alkalmi viseletként. A piros cipőkkel számos hatásos kromatikus összetétel alkotható, aonbana feketével, a zölddel, a kékkel és a fehérrel társítható a leginkább.


Fehér cipők

Amikor a fehér cipőkről esik szó, először a menyasszony cipő jut eszünkbe, azonban ez a szimbolisztika nem korlátozza egyetlen helyzetre, a fehér cipők számos nyári öltözettel összeilleszthetők. Ebben az idényben a fehér cipők diva tban vannak, minden divatmániás ellátta ruhatárát egy pár fehér cipővel. A nőiességet, a tisztaságot, az ártatlanságot és a gyengédséget megtestesítő nők tökéletes választása. A fehér cipők könnyen összeilleszthetők, nőiesek és nagyon elegánsak. Magas sarokkal vagy lapos talppal tökéletes választást jelenthet az elegáns, az alkalmi vagy a hivataliöltözethez. A fehér cipők egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármely színnel összeilleszthetők, nyáron inkább a lebarnult bőrünket kiemelő pasztell árnyalatokat vagy a tiszta fehért kedveljük a leginkább.


Sárga cipők

A sárga cipők nagyon sikkesek, és csak a nyarat teljes színpompájában érzékelő nő értheti meg egy ilyen lábbeli felbecsülhetetlen értékét. Mivel nem lenne nyár napsütés nélkül, úgy sárga cipők nélkül sem. A sárga szín a kreativiás, a fény és a meleg szimbóluma. Viselete a meleg és a ragyogás érzetét kelti. A sárga cipők kiválóak azokon a meleg napokon, amikor pihentető sétára indul barátaival a parkba, a sarokkal rendelkezők változatuk pedig az évszak elegáns eseményein. A sárga cipők a legkedveltebbek közé tartoznak, mivel a nyárral azonosítjuk, illetveolyan játékos és laza megjelenést nyújtanak, melyet nem érhetünkel másképp.


Aranyszínű cipők

Az aranyszínű cipők a merész divatmániások kedvencei, akik varázslatos, ultra nőies és nem utolsó sorban trandy megjelenést kívánnak kölcsönözni azöltözetnek, mivel az arany metallizált a 2018-as idény kedveltje. Bizonyára nyáron számos elegáns eseményen kell megjelennie, ahol benyomást kíván kelteni, egy aranyszínű cipővel pedig a hatás biztosított. Egy hosszú estélyi ruhával, vagy egy habkönnyű overallal viselve, biztos, hogy minden tekintetet magára vonz. Az aranyszínű cipők esetében ajánlott a kiegészítők túlzott használatának a kerülése, mivel a cipők önmagukban olyan ékszert képviselnek, mely köré az öltözetét építi.


Lila cipők

A lila a luxus, a gazdagság, a szenvedély, a romantika, az érzékiség, valamint a spiritualitás és az intuíció szimbóluma. A “hatalom színének” és a “királyok színének” is nevezett lila összetett és bonyolult szerkezetű szín, mely sok mindent elárul viselőjének lelkivilágáról. Ezért a lila cipők azon lábbelik közé tartoznak, melyekkel egy divatmániás rendelkezhet, az öltözethez való társításukhoz pedig stílusra van szükség. A lila cipők kiválóan beilleszthetők a nyári alkalmi ruhakészletekbe és a különleges, elegáns, idény események időtálló darabjai. Viselhetők farmerekkel, midi vagy maxi, légies vagy hímzett ruhákkal, ceruza - vagy cloche szoknyákkal.


Rózsaszín cipő

Ha igényes és ultra nőies megjelenésre vágyik, egy rózsaszínű cipőre van szüksége. A rózsaszín az együttérzés, a szerelem és a tisztaság jelképe, a nőiességgel társulva pedig az ártatlanságé és az optimizmusé, és lazító tulajdonságokkal bír. A nők által kedvelt szín, a nyár pedig a tökéletes időszak, amikor maximálisan kihasználhatjuk, főként, ha ilyen széles rózsaszín cipő választék áll a rendelkezésünkre, melyek a Zapatos üzlet virtuális polcairól csábítanak bennünket. A sokszínűségüknek köszönhetően bármely stílusba könnyen beilleszthetők és sok színnel társíthatók. Akár a közepes vagy kis sarokkal rendelkező, akár a vastag talpú vagy lapos talpú stiletto rózsaszín cipőt választja, mindenikben nőiességet, romantikát és érzékenységet áraszt magából. Akár elegáns, akáralkalmiruháviselése esetén egy rózsaszín cipő előtérbe helyezi érzékenységét és nőiességét.


Kék cipők

A statisztikák szerint a kék a legtöbb ember kedvenc színe, ezért gyakran megtaláljuk az üzletek cipőpolcain. Ezt a színt a nyugalommal, az igényességgel, a harmóniával, a bizalommal, a frissességgel azonosítják, olyan tulajdonságok, melyek a kék cipőket ideálissá teszik a laza alkalmi öltözékekhez, a barátokkal való kiruccanásokhoz, a parki vagy a városi sétákhoz, valamint az idényre jellemző elegáns eseményekhez, esküvőkhöz, kersztelőhöz vagy koktálpartikhoz.A kék színt a sikerrel, a tekintéllyel és az üzleti környezettel is társítják, ami miatt a kék cipők az irodai viselet leginkább használt darabjai. Ha egy állásinterjúra készül, és nem tudja, hogy melyik színű lábbeli a legmegfelelőbb, válassza a kék cipőket – garantáltan sikert hoz az Ön számára.