0

A tornacipők, a nőiességtöl a sportos eleganciáig.

10 Már 2017
ettől:

Nem hisszük, hogy valaki még csodálkozik azon, hogy a tornapicők elegáns ruhákkal vannak párosítva, nem tegnap óta történik. Szinte kötelezőek voltak 2015-ben és 2017-ben sem volt másképp valószínűleg 2018 ban sem lessz másképp. Hordhatod elegáns, nőies ruhákhoz, irodai, rock vagy sportos elegáns öltözékhez.

Nem nehéz a tornacipőt a nőies ruházattal párosítani, és bizonyos stílusokkal a hatás WoW!. Ime néhány példa: szük, asszimetrikus ruhával, bördzsekivel. A tornacipő nélkülözhetetlen az ‘’urban chic’’ stílust kedvelőknek. Egy romantikus stílushoz (igen tornacipő romantikus) szoknyával és blúzzal egy ladylike stílushoz hordjad egy túlméretezett pulcsival és egy szoknyával és pár divatos bizsuval. Azt már említenem sem kell, milyen jól megy farmerral.

Nem tudom gondoltál e már rá, de munkában hordhatod egy ceruzaszoknyával. Az urban look-on kívűl kényelemesen is fogod érezni benne magad egész nap.

Ha nincs egy meghatározott és szigorú dress-code az irodában hordhatod farmerral és inggel is és egész nap nagyszerűen fogod érezni magad.

Ha rocker vagy és ennek megfelelően öltözöl, lehet meguntad már a bakancsokat, próbáld meg bőrnadrággal és bőrdzsekivel és rock-chic leszel.

Az utcai ‘’street-style’’ – hoz kombinálhatod a tornacipőt túlméretezett ruhadarabokkal, trench-el, ruhákkal, férfias blézerekkel, nőies tartozékokkal.

Nem utolsó sorban a sportos-chic stílushoz elengedhtetlen a sportcipő. Elégséges egy glam tartozék, egy bizsu vagy egy óra.