0

Fő Sneakers trendek

07 Feb 2020
ettől:

A teniszcipők azok a lábbelik, melyeket egyetlen nő sem nélkülözhet, még akkor sem,ha nem vesz részt egy fizikai kondíció karbantartó programban, és alkalomszerűen vagy szabadidejében nem űz semmilyen sportot, a mindennapok rohanó életvitele minden nőtől megkívánja, hogy napi teendőit gyors ütemben teljesítse. Ez lehetetlenné válna egy pár olyan lábbeli nélkül, mely a lábaknak megfelelő és kényelmes tartást biztosít a lábaknak, illetve folyamatosan és igénytelenül elősegíti az adódó napi teendők sokféleségét, függetlenül a célok eléréséhez választott módszertől, meghatározott időn belül. Egyébként, pontosan ezt a hálátlan szerepet hivatottak tökéletesen betölteni a teniszcipők, bármely ruhatár nélkülözhetetlen kellékeivé válva. A háztartásban is hasznosabbaknak bizonyulnak, mint a házicipők, mivel szinte olyan kényelmesek, mi több, nem kell lecserélni őket az intim tér alkalomszerű elhagyása esetén. A hosszú távolságok a teniszcipőkben tehetők meg a legkönnyebben és a leggyorsabban, a bevásárlás is hatékonyabb ezekben a cipőkben, főleg, ha kézben visszük haza a megvásárolt termékeket. A divatért rajongő nők ötletes leleményeket találtak arra, hogyan illesszék be a cipőket a hivatali öltözékükbe, így mostanában a teniszcipők abszolút kötelezővé váltak. Íme, néhány praktikus modell ebben a vonatkozásban.


Klasszikus teniszcipők

A közel egy évszázadnak ellenálló formatervezéssel, az egyszerűen, könnyen összeilleszthető és újra feltalálható klasszikus teniszcipőt a sportcipő kedvelők kedvenc modelljei köt tartják számon. A klasszikus teniszcipők elengedhetetlenül szükségesek a városi környezetben, ahol hosszúak a távolságok, pörgős az életvitel, a mindennapi feladatok pedig intenzívebb és hosszabb erőfeszítést igényelnek. Így a formatervezők inspirációja az utcai divatként elfogadott, jelképes sportcipő modell révéntökéletesen kielégíti a modern nők kényelem iránti szükségletét.Ezek a cipők farmerrel viselve egyértelmű elemei a sportos és az alkalmi öltözetnek, azonban színskálájuk vagy elfogadott nyomtatások révén jelentősen személyessé tehetik egy nő öltözetét elegáns színárnyalatú ruházati összefüggésben is.


Slip-On teniszcipők

A mentő tervezési elven alapuló több mint szerencsés találmány rendkívül könnyűvé teszi a darab bevállalását és alkalmazását: Mivel fűző nélküliek,a kezek részben vagy teljesen szabadoka cipő felvételekor vagy lehúzásakor. A slip-on teniszcipők nélkülözhetetlenekakkor, amikor az öltözködési idő, a megtett távolság és a menés közbeni mozdulatok sokfélesége a gyors funkcionalitáson vagy a sürgősségen alapul. A tervezőknek gondjuk volt arra, hogy nyomatok, színek vagy díszítő részletek teljes skálájátalkalmazzák annak érdekében, hogy egyetlen aktív életstílussal rendelkező divatmániás kényszerüljön stilisztikai preferenciáinak nélkülözésére a napi célkitűzéseinek hatékonyabbá tételéhez. A lábbelik szintjén az egyenruhával egyenértékűek a normcore stílus követői számára.


Sneakers High Top edzőcipők (Sneakers)

A bokát takaró hosszú szárú teniszcipők városi hangulatú lábbelik,nélkülözhetetlenek a hideg tavaszi napokon, a nagyon hűvös nyári estéken vagy a hétvégi alkalomszerű kiruccanásokon.Elismert sziluettjük a nevezetes stilettos modellhez hasonlóan könnyen felismerhetővé teszi őket. A modell egyaránt megtalálható a minimalistairányzatra fogékony, díszítő elemek nélküli, valamint a cipőfűzők középső elhelyezéséről lemondó változatokban is, diszkréten, mérsékelten vagy bőségesen gyakorolták az egyes díszítő elemek átfedő tervezésének a művészetét. A darab minimalista formatervezése kiválóan kihangsúlyozza a láb kecsességét, nagymértékben védi és segíti a lábakat a közepes erőkfejtést igénylő alábbi alkalmi tevékenységek során: szaladás és edzések,dinamikus és szabadidős városi kiruccanások, hegyi nyári táborok, hosszú, rohamlépésben megtett séták vagy könnyű útvonalak alkalmi felfedezése.


Platform edzőcipők (Sneakers)

Sok divatmániás az élet napi sürgés-forgásában képtelen nem gondolni az alacsony sarkú cipőkre. Azonban egyetértenek azzal, hogy lehetetlen összeegyeztetni a kiegészítő kényelmetlenségét tevékenységeik praktikus, rutinszerű kereteivel, őként a teljesítésükhöz megkívánt gyors ütemmel. Vágyuk a formatervezőket egy megbízható teniszcipő modell létrehozására ihlette, mely a divatkedvelők számára jelenleg lehetővé teszi, hogy centimétereket nyerve pluszba kényelmesen i érezzék magukat. A platform beillesztési módja az elkápráztató bennük, nem észlelhető, mint a többi cipő modell esetében, hanem be van ágyazva a cipők anyagába. Azok a divatmániások, akiknek van a ruhatárukban egy platform teniszcipő modell, mindig van egy ász a kezükben anélkül, hogy a körülöttük lévő személyek ismernék a titkaikat. A modell igazolja sokoldalúságát a sportos, az alkalmi és a sikkes öltözetben egyaránt, ezért tölt be vezető szerepet a legtöbb divatkedvelő preferencia listáján.


Fashionedzőcipők (Sneakers)

Érdekes módon a „teniszcipő” online angol fordítása a „sneakers”. A fogalom a „tosneak” igéből származik, adott esetben a jelentése: settenkedik, akár egy kígyó.A jelendivatos sportcipő modell megnevezésének az eredete rendkívül szuggesztív: számos ruházatba csempészhető be bátran, mértékkel és stílusosan. A Sneakers cipők megcáfolhatatlan bizonyítékai annak, hogy a sportcipők praktikusak és stílusosak is lehetnek egyszerre. A jelenlegi modellek sokfélesége és szépsége nemcsak fölébe kerekedett az idő múlásának, hanem szigorúan megőrizte az egyik legértékesebb erényüket: egy nagyon konzervatív ruházatot is bármikor divatossá tehetnek. Ezért minden nőnek érdemes kiegészítenie ruhatárát egy pár ikonikus sneakers cipővel, hogy a viselőként teljes mértékben élvezhesse a tökéletes kényelmet és a legújabb divatbemutatók kifutóitól elkülönülő megjelenés biztosítékát.

A teniszcipők révén, főként az utóbbi iszezonokban a sportcipő divatja felszínre hozta az atlétikai ihletettségű ellenállhatatlan modelleket, melyek nemcsak teljes kényelmet ígérnek, hanem következetes hozzájárulnak a stílushoz. A ruhatervezők javaslatai, a korlátok nélküli fantázia eredményei, ezeket a tenisz modelleket, tiszteletben tartva a divatmániások változatos öltözködési stílus iránti preferenciáit, a legbámulatosabb összetételekben viselhetővé teszik.