0

Gumicsizma, trend és szükségesség

11 Okt 2017
ettől:

Minden nőnek kell a ruhatárában legyen legalább egy pár gumicsizma. Az gimcsizma anyaga és színei tekintetében vannak előítéletek, de a mai gumicsizmák már nem ugyanolyan hasznossággal és formatervezéssel rendelkeznek, mint korábban, de újból feltalálták és adaptálódtak a modern időkhöz. Egy kis esztétikai érzékkel és képzeleterővel maximális hatást érhet el egy pár gumicsizmával. Nyáron élvezzük a szandálokat és eszpadrillákat, télre vannak a csizmák és bakancsok, de esős napokra? Hogyan maradjunk divatosak a vízzel, tócsákkal teli utcákon?

Hányszor nem történt meg, hogy egy esős napon ne tudd melyik pár cipődet áldozd fel? Akármilyen jó minőségü egy bőrcipő vagy más anayagból készült cipő akár milyen jól gondozzuk, karbantartjuk és vízhatlannak tünik, mikor az utcák teli vannak vízzel nem tudjuk kiküszöbölni a kockázatokat. Az esős tavaszi és őszi napokra a gumicsizma a legjobb megoldás. Nekik meg van az a tulajdonságuk, hogy vízhatlanok maradjanak akármilyen csúnya is legyen az idő.

A gumicsizmák párosíthatók úgy, olyan módon, hogy jis arra ól nézzél ki bármilyen napon. Még ha a csúnya szürke idő is arra ösztönöz, hogy sötét ruhákba öltözzunk, választahatsz olyan gumicsizmát, hogy te legyél a színfolt. A Zapatos-nál széles szín és formaválasztékban találsz gumicsizmát így könnyen párosíthatod bármilyen ruházathoz. Alkalmi ruhákhoz, skinny farmerhez, inggel, zakóval, ruhákkal kombinálhatod, stílusodnak megfelelően. A gumicsizmák nem csak praktikusak és kényelmesek de lehetnek választékosak is. Kombinálhatod olyan módon, hogy divatos és nőies legyél. Mi nagyon széles választékban kínálunk gumicsizmákat neked, ne habozz, válaszd a neked tetszőt!