0

Hét cipő trend 2021 nyarára

12 Máj 2021
ettől: Magdalena Dan Attitude

Itt az idő, hogy elbúcsúzzunk a csizmáktól és végre elővehetjük a nyári szandálokat és papucsokat. Igaz, még nem köszöntött be teljesen a nyár, azonban soha nem árt tudni, hogy milyen trendi darabok várnak majd ránk a polcokon.

Ha várod már a napsütötte meleg napokat és készülsz a ruhatárad frissítésére, akkor ne feledkezz meg az idei lábbeli divatról sem. Összegyűjtöttük neked a legjobb 2021-es nyári befutó cipőtrendeket. Azt összességében elárulhatjuk, hogy ezen a nyáron új, innovatív stílusok várják a hölgyeket. A szezon cipőkínálata pont, mint a szivárvány, nagyon színesnek ígérkezik. A trend kedvez azoknak, akik kedvelik a kényelmet, egyszerű darabokat és előnyben részesítik a laposabb sarkakat. Nem húzzuk tovább az időt, térjünk a lényegre.

# 1 SZÖGLETES ORR

Már divat volt, köddé vált, most újra hódít! A 2000-res években minden nőnek volt legalább 1 szögletes orrú cipője. 2021-et írunk, idén a cipőkedvelő nők szekrényében biztosan jut elég hely egy párnak. Lehet tű-, vastag sarkú, fonott pántos, gladiátor szandál vagy éppen papucs. A lényeg az orr, ami az ikonikus szögletes fazont kapta.

# 2 FEHÉR SNEAKERS

A fehér cipők mindig is jelen voltak, és ez idén sem változik. A legkényelmesebb cipők kategóriájába tartozik, hiszen egy rohangálós napra, tökéletes választás. Igazi klasszikusnak és menőnek is nevezhetjük ezt a fazont. Szerencsére, a márkáknak köszönhetően rengeteg opció közül választhatunk szezonnak megfelelően.

# 3 MULE

Egy klasszikus, könnyedén viselhető bebújós papucs. Ha a papucs hallatán azonnal a lapos sarokra gondolnál, akkor most szólunk, hogy ne tedd! Más és más sarokformák, továbbá magasság közül is válogathatunk! Ez a fazon igazán kiemeli a nőies vonalakat. Az alkalomnak megfelelően válasszuk ki a fazont, platform mule, törpe, blokk, vagy klasszikus tűsarok. Nem lehet vele mellényúlni.

# 4 STATEMENT SZANDÁL

Lapos szandál, azonban annál csillogóbb, fényesebb és színesebb! Ezzel a fazonnal a legegyszerűbb feldobni egy unalmasnak tűnő szettet. Ahogy az arany vagy éppen ezüst láncon megcsillan a napsugár, azonnal minden tekintetet odavonzz. A kényelem pedig alapvető.

# 5 KRISTÁLLYAL DÍSZÍTETT MAGASSARKÚ

Soha ne becsüljük alá a csillogó cipők erejét. A kristály magassarkú mindig is birtokolták a piacot! Ez a mai napig így van és úgy látszik nem lesz változás mostanában. A csillogásé és a tűsarkaké a főszerep.

# 6 SPORTY SZANDÁL

Ahogy a nevében is szerepel, sporty, tehát sportos. A kényelem minden szinonimáját rejti ez a szandál. Szintén a 90-es évekből tért vissza ez a trend. Nem kell bajlódni a fűzővel, dupla tépőzárnak köszönhetően a saját lábfejünkre állíthatjuk a méretet. Minden színben megtalálható a polcokon.

# 7 PARAFA PAPUCS

Ha megemlítjük a Birkenstock nevet, akkor biztosan beugrik egy kép, milyen parafa papucsra is gondolunk pontosan. Való igaz, hogy ezek a papucsok sokáig csak otthoni darabokként voltak árusítva, azonban néhány éve, ez a tény teljesen megváltozott. Már nem csak otthoni legkényelmesebb papucsok, hanem igazi divatpapucsoknak számítanak. Rugalmas talprésszel rendelkezik, stabilan tartja a lábat. 2021–ben elképesztő színekre számíthatunk. Egy meleg nyári napon tökéletes választás.

Összegzés

A 2021-es cipő trend különös figyelmet szakított a kényelemre és a színekre. Az biztos, hogy idén nyáron bevethetjük az összes élénk piros, narancssárga, rikító sárga és zöld cipőinket. Merjük viselni a színeket és élvezzük ki az egyediségüket.

Reméljük sikerült egy kis ízelítőt adni, hogy mikre lehet számítani a polcokon.

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek.