0

Mivel hordjuk a klasszikus bakancsokat a hideg szezonban

24 Nov 2017
ettől:

A lábbeli tekintetében a tél az a szezon, amikor leginkább a kényelemre, melegre, tartósságra és biztonságra van szükségünk.

Az időjárás, a hó, a jég vagy a szél rendkívüli körülményei sérülést okozhatnak, ezért olyan cipőre van szükségünk, amely minden szempontból védi a lábunkat. A klasszikus bakancs masszív talppal és robosztus dizájnnal bármilyen téli kihívásnak megfelel és lehet nagyon divatos, ha tudjuk mivel párosítjuk.

Milyen típusú klasszikus bakancsot hordunk a hideg szezonban?

Alacsony talpú, tok nélküli bakancs.

A nagyon hideg téli napokban a legfontosabb, hogy meleg ruhád és lábbelid legyen. Az alacsony talpú, tok nélküli bakancs a legkézenfekvőbb megoldás, hogy melegben és védettenk érezd magad. Egy meleg téli kabáttal, vastag nadrággal, sapkával és sállal készen állsz a téli fagy elleni harcra.

Magasszárú bakancs

Ha elfoglalt ember vagy és nem szeretsz túl sok idöt a tükör előtt tölteni, akkor egy magasszárú bakancsnak kell lennie a szekrényedben. Ha a kényelmes ruhákat szereted és energikus személyiség vagy olyan lábbelire van szükséged ami lépést tart veled. Válassz olyan női magasszárú bakancsot füzőst vagy zipzárost ami védi a bokádat az időjárás viszontagságaitól.

Klasszikus fűzős bakancs

A fűzős bakancs nem hiányozhat a téli ruhásszekrényböl, évröl évre megújul és a divattervezök figyelmében van. Ha mindig mozgásban vagy és szereted az alaklmi ruházatot, ez a lábbeli nem hiányozhat a cipősszekrényedböl. Használhatod elegáns ruhákhoz is a divatos kontraszt jegyében.

Mivel hordjuk a klasszikus bakancsot?

Farmerral

A legegyszerübb és legpraktikusabb párosítás farmerral, leginkább skinny-vel, de megy bármilyen más stílussal, világossal vagy sötéttel. Fenn viselhetsz pulóvert, kardigánt, inget vagy bőrdzsekit, így egy kényelmes és meleg párosítást alakíthatsz ki.

Harisnyadrággal

Farmer helyett viselheted harisnyanadrággal is. Nagyon jól megy egy túlméretezett pulóverrel egy hosszú inggel vagy egy aszimetrikus hosszú blúzzal.

Rövidnadrággal

A megmaradt őszi napokra, benti partykra vagy klubban, ha egy fiatalos öltözéket akarsz, ez egy nagyon jó párosítás rövid farmer vagy bőrnadrággal egy cool toppal vagy egy dzsekivel.

Ruhával

Egy bakancs nagyon könnyen párosítható egy ruhával attól függöen milyen üzenet akarunk küldeni a külvilágnak, lehet egy színes lezser ruhával egy könnyü sétához, vagy egy Fekete szük szexy ruhával is nagyszerü párosítás. Bár lehetetlennek tünik, érdekes párosítás egy finom csipkés ruhával párosítani, ez a kontraszt érdekes és elegáns, adj neki egy esélyt.

Rövid, midi vagy hosszú szoknyával

A midi szoknya és a bakancs ebben a szezonban menő kombináció. Egy ceruzaszoknyával, inggel és pulóverrel is sok csodálód lessz. Egy kihívó, szexy megjelenéshez kombinálhatod egy inggel és egy rövidszoknyával. A nagyon hideg napokban egy hosszú szoknyával hordva biztosítja az oly fontos hőkonfortodat.

Most, hogy megtudtad, hogy nem csak farmerral viselheted, válassz legalább egy párat a kínálatunkból, hogy biztonságban és melegben vészeld át a hideg téli napokat. Webáruházunk kínálatában találsz rengeteg olyan modellt, amit sikeresen párosíthatsz meglévő ruhadarabjaiddal egy divatos megjelenéshez.