0

Platform bokacsizma

A platform bokacsizmák betörtek a női divatvilágba és egy aktív, nonkonformista stílust képviselnek. A divattervezők a magabiztos, független, emancipált nőre tervezték. Ősszel és tavasszal a magabiztos nők természetes választása, télen pedig alternatívák a magassarkú csizmáknak, vastag, recés talpuk, stabilitást, biztonságot nyújt a síkos utcán és biztosítja az oly szükséges és áhított hőkonfortot a hideg téli hónapokban.

Egy másik fontos szempont amiért a platform bokacsizmák oly népszerűek az a sokoldalúságuk. A hideg őszi napokon egy casual stílushoz a platform bokacsizma tökéletes párosítás egy kardigánnal, farmerrel és egy trikóval. Minden nő fotómodellként mehet munkába, mert bármilyen stílushoz passzol és eleganciát sugároz. Csak a platform bokacsizmával fordíthatod vissza az idöt, egy trikóval, egy bevágott szoknyával, farmeringgel egy fitalos külsöd lessz. Egy platform bokacsizmával sportos-chic lehetsz de akár kifinomult öltözékhez is megy, lefed szinte minden stílust.

A platformos bokacsizmák minöségi anyagokból készülnek m klasszikus színekben, de akár intenzív színekben és metálfénnyel is, virágmintával vagy egyébb beütéssel amik egy egyéni stílust kölcsönöznek a megjelenésednek.

A platformos bokacsizmák ideálisak azoknak akik szeretnének pár cm-t nyerni, eleganciát és kényelmet. És melyik nö nem akarja mindezt egy pár lábbelitöl? A platform bokacsizma biztos megjelenést sugal.