0

Magasszárú női csizma

A magasszárú, térd feletti csizma stílusossá varázsol bármilyen öltözködési stílust. Sok divatkedvelő hölgy számára a magasszárú csizma hossza térd alatt végződik, másoknál térd felett. Egy olyan csizmatípusról van szó, amelyik a szabásával, színével és anyagával hívja fel a figyelmet. Lehet természetes bőrből, műbőrből, lakkozott bőrből vagy bársonyból készülnek. Lehetnek bővebb fazon, vagy szükebb, tokkal vagy tok nélkül, hegyes orrú, kerekített, vagy szögletes, zipzárral, fűzővel, láncocskával vagy kapoccsal. A platformos magasszárú csizmák ritkábbak és szükségük van bőrkabátokra, vékony farmerre vagy könnyű ruhákra. A normál színű hosszú csizmák könnyen összeilleszthetők, de élénk színűek is, még akkor is előnyösek, amikor bizonyos ruházati követelményeknek meg kell felelniük: a ruha felső része semleges marad.

Bár nem tünik könnyen beilleszthetönek de bárki viselhet magasszárú csizmát, ha ez kiemeli a stílusát. Kiemelik az elönyeid és a hibáid is, így hamarosan kedvenced lessz. Egy teltebb alakú sziluet is elönyösen viselhet egy mgasszárú csizmát, a titok az, hogy térd fölött legyen. A csizmák és a nők közötti barátság egy életre szól. A hosszú csizmák segítenek csökkenteni magasságát, ha egy puha ruhát vagy egy szoknyát visel ami a csizma széle alá ér.

A magasszárú csizmák változatosabbak mint gondolnád. Olyan párosításokat csinálhatsz, amikre nem is gondoltál. Elegáns alakod lehet az irodában is és nagyon stílusosan visleheted öket. A stílusod, profi, üzleti maradhat egy kúpszoknyával kombinálva is, a csizma színével megeggyezö árnyalatban.

Stílusosan viselve, a magasszárú csizmák divatban tartanak, akármelyik napszakban. A magasszárú csizmák garanciát adnak arra, hogy divatos vagy.