0

Magassarkú bokacsizma

A magassarkú bokacsizma a rövidszárú csizmák direkt kompetense, sokszor könnyen összetéveszthetők. A sokoldalúságuknak köszönhető a sikerük, nagyszerűen kombinálhatók üzleti megjelenéshez is és speciális alklalkalmakhoz is. Ok jelzik, hogy a csizmaszezon közeledik, majd a szezon vége felé mikor melegszik megint ök vannak a figyelem középpontjában. Nincs könnyü feldatuk, de irigylésreméltóan helytállnak.

A magassarkú bokacsizma a rövidszárú csizmák direkt kompetense, sokszor könnyen összetéveszthetők. A sokoldalúságuknak köszönhető a sikerük, nagyszerűen kombinálhatók üzleti megjelenéshez is és speciális alkalmakhoz is. Ma nem hiányozhatnak az üzleti ruházatból ahol farmerral vagy klasszikus nadrággal és kötött ruhadarabokkal kombinálhatók vagy egy mintás inggel.

Különleges figyelmet érdemel a tűsarkú bokacsizma, mert kiemeli a bokát, nagyszerűen kombinálahtó nadrággal vagy szoknyával üzleti megjelenéshez inggel is akár.

Robosztus kialakításuk miatt a magassarkú bokacsizmák könnyen illeszthetök nöies darabokhoz ezért tökéletes választás különleges eseményekhez. Egy születésnapra, egy üzleti találkozóra a magassarkú bokacsizma tökéletes választás. Az idöjárás függvényében választhat mindig megfelelö stílusú bokacsizmát. Segít ebben az anyaguk amiböl készültek, műbőr vagy fodított bőr különféle színben, füzövel vagy csattal, kapoccsal vagy zipzárral.

A magassarkú bokacsizmák az átmenet nélkülözhetetlen darabjai, az elegancia hirdetöi, megrendelheted itt az online webáruházunkban.